Blogg

Folk på huset: Markedsansvarlig og billedkunstner Lill Bente Hollstedt

I vår bloggserie om folk på huset har vi nå kommet til vår markedsfører.

Du har jobbet på Sjøholmen i snart 2 år, kan du fortelle litt om oppgavene dine og hva som gjør at du trives?

Mine oppgaver her på Sjøholmen er morsomme! Jeg styrer nettsider, kampanjer, sosiale medier, utformer alt av markedsmateriell og har ansvaret for designprofilen. I tillegg jobber jeg også inn mot bedrifter. Jeg tviler sterkt på at det er mulig finne mer idylliske møtelokaler rundt Oslo.

Ved Sjøholmen er en dag aldri lik en annen, det unike huset, de beste kollegaer og folka gir meg masse inspirasjon. Jeg må si at et vakrere sted å tilbringe tid en på Sjøholmen skal en lete lenge etter. 

Det skjer alltid noe moro på huset og alltid folk å bli kjent med. Jeg føler meg utrolig heldig! Og herlig er det å se at flere og flere oppdager oss!

Du er også kunstner. Kan du si litt om hva som inspirerer deg mest som kunstner?

Jeg inspireres av temaer rundt barndom og oppvekst. Samtidig har jeg behov for bare å male natur som gjør meg gald og har en forkjærlighet for tropiske motiver. Jeg er også glad i musikk, noe som går igjen i flere av mine nyere arbeider.

I mange av mine malerier er det mange spor å starte en fortelling eller vekke til live minner. Alt samlet i en fargerik og grenseløs verden der bruk av humor, satire og symbolikk søker seg mot følelser som frykt, glede, nysgjerrighet og gjerne hint om alvor og underliggende budskap.

Og kan du fortelle litt om bakgrunnen din?

Min arbeidsbakgrunn er fra design, markedskommunikasjon og forretningsutvikling. Jeg er opprinnelig fra Skedsmo og bor nå i idylliske Drøbak. Jeg startet for alvor å male i 2012 og gikk 3 år på billedkunst utdannelse og personlig kunstutvikling ved Nydalen Kunstskole. I tillegg har jeg diverse kurs på Christiania Kunstakademi og ved Finsrud Akademiet hjemme i Drøbak.

Mitt atelier har jeg i Drøbak og jeg har stilt ut mine malerier både ved Galleri Sjøholmen og andre utstillinger. Nå jobber jeg mot min neste utstilling på Sætre Gård. Der skal mine malerier henge i hele juni måned. Tema her er «kjærlighet for naturen». Åpningen er planlagt 1. juni!

Takk for praten og helt tilslutt: Hvor viser du dine arbeider?

Portfolio med arbeider finnes på min webside. Må føye til at akkurat nå tømmer jeg ut lagret for å gi plass til nye bilder. Så dagene er travle med atelierbesøk og turer til «post i butikk». Jeg blir like rørt hver gang noen ønsker å fylle sine vegger med mine arbeider. Håper folk tar kontakt hvis de ser noe interessant.

https://shop.lillhollstedt.no/