Terapeuter på huset​

I andre etasje på Sjøholmen finner du flere terapeuter.

Ta direkte kontakt med de for nærmere informasjon.

Vi har nå ledig kapasitet for leie av rom. Ta kontakt! 

Mandag & Torsdag på Terapirommet​

Victoria Scheel Haarstad​

Utdannet pedagog, EQ-terapeut og healer. Jeg tilbyr ren EQ-terapi, lyd- og energihealing – med eller uten terapeutisk samtale, energihealing uten lyd, transehealing, fjernhealing, og mediumskap. Medlem av Norsk forening for EQ-terapeuter og Det Norske Healerforbundet.

Jeg er opptatt av å være et hjertevarmt og støttende medmenneske for deg med mål om at du skal få det bedre, uavhengig av metode. Det er også svært viktig for meg at du skal føle deg trygg og ivaretatt.

Jeg har over 20 års erfaring med å arbeide med mennesker og jobber i dag som EQ-terapeut og healer, med hovedfokus på lyd- og energihealing. Sammen finner vi ut hva som passer best for deg, om du kun ønsker helt vanlig EQ-terapi uten noen form for spirituelle elementer, om du ønsker en form for healing, eller kanskje en kombinasjon?

EQ-terapi
Sliter du med stress og indre uro, og opplever at du ikke helt strekker til i hverdagen? Kanskje har du ubearbeidet «bagasje» du ikke orker å se på alene? Da vet jeg hvordan du har det, for jeg har vært der selv!

For meg var møte med EQ-terapien helt avgjørende for at jeg skulle reise meg opp igjen etter en vanskelig periode i livet. Det at jeg ble møtt med et ikkedømmende menneskesyn, og kunne være meg selv helt uten filter i møte med EQ-terapeuten, hjalp meg til å våge å dykke ned i egen historie og bearbeide gamle og nye traumer, og gjenfinne troen på at jeg er mer enn god nok som jeg er. Jeg har lært å ta meg selv på alvor og har styrket både selvfølelsen og selvtilliten, og nå er jeg klar til å hjelpe deg!

Healing
Som healer bruker jeg i stor grad min egen stemme som healingredskap. Lydhealingen skjer gjennom toning og overtoning, samt ulike lyder som mine klienter så langt har opplevd at treffer dem på et dypt nivå. Jeg bruker mine varme hender i kombinasjon med min egen stemme til å kanalisere healingenergien. En healingtime hos meg vil kunne sette i gang prosesser hos deg, og det er ikke uvanlig å bli litt slått ut før du forhåpentligvis vil kjenne på en bedring. Det vil være fornuftig å ikke ha mange krevende planer etter en behandling, og å drikke nok vann.

Onsdag på Terapirommet​

Anita Jensen​

Healer og tilbyr hypnose og Regresjon Terapeut, Rainbow Reki, Usui Reki Master, Mindfullness Instruktør, Life Transforamtion Coach og medlem og godkjent Healer i Norges Healerforbund

Anita tilbyr tilbyr healing i form av direkte energi behandling. Guddommelig og kjærlighets healing er en naturlig balanserende behandlingsform, hvor man tilfører kroppen livs energi og kan forberede kroppens egen healing prosess. Healing og regresjon er å hjelpe deg med å bli hel ved å kanalisere åndelige energier og guddommelig kraft. Det er naturlig for meg og jobbe med bevisstgjøring, ser dine muligheter og gir håp i hverdagen. Trenger du påfyll av livsenergi, få plassert tanker og følelser eller ønsker du å bli mere bevisst på din situasjon? Denne terapiformen passer for alle – om du har mye tanker på fortid og framtid. Stress, trauma, indre uro, utmattelse, hodepine, muskulære blokkeringer, ryggplager, allergi, dårlig søvn, konsentrasjons vansker, tilgi og livs relasjoner. Eller om du bare vil ta vare på deg selv.