Terapeuter på huset

I andre etasje på Sjøholmen finner du flere terapeuter.

Ta direkte kontakt med de for nærmere informasjon.

Tirsdager på Terapirommet

Silje Anonsen

EQ-terapeut

Utdannet EQ-terapeut fra EQ Institutt i Oslo, og tilbyr EQ-terapi på Sjøholmen. I tillegg til å være terapeut jobber Silje med bistand, og er utdannet innen forvaltning av naturressurser fra NMBU og Australia. Som EQ-terapeut har Silje et stort engasjement for å skape mer tilstedeværelse og glede i livet. Det kan være å hjelpe andre til å stoppe opp, bli klokere på det de kjenner på innsiden og å finne egne svar. EQ står for emosjonell intelligens og er måten vi forstår og håndterer våre følelser. EQ-terapi har til hensikt å bearbeide vanskelige erfaringer, for å gi mer plass til å leve i nuet og kjenne mer indre glede. 

Mandag & Torsdag på Terapirommet

Victoria Scheel Haarstad

Pedagog og EQ-terapeut

Utdannet pedagog og EQ-terapeut MNEQ, og har over 20 års erfaring med å arbeide med mennesker. Ønsker du å få en bedre relasjon til deg selv gjennom å styrke selvfølelsen og egenkjærligheten? Sliter du med stress og indre uro, eller kanskje prestasjonsangst, og opplever at du ikke helt strekker til i hverdagen? Har du «bagasje» du vet du burde ta tak i, men ikke orker å se på alene? EQ-terapi er en hjertevarm og støttende terapiform. Under selve terapidelen sitter du med øynene lukket. Dette gjør at du lettere får kontakt med kroppen din og de fortrengte følelsene og minnebildene. I nært samspill med meg inviteres du til å se på, og oppleve, hvordan vanskelige følelser du har i dag kan henge sammen med såre barndomsopplevelser. Du får anledning til å stå opp for det lille barnet som ikke ble møtt på en god måte av foreldre, søsken, lærere eller andre som har vært betydningsfulle i din barndom. Du er aldri alene, jeg vil hele tiden være tett og nær og skape et rom av trygghet rundt deg. Hos meg trenger du ikke å holde tilbake, du er velkommen med hele deg!

Onsdag på Terapirommet

Anita Jensen

Healer og tilbyr hypnose og Regresjon Terapeut, Rainbow Reki, Usui Reki Master, Mindfullness Instruktør, Life Transforamtion Coach og medlem og godkjent Healer i Norges Healerforbund

Anita tilbyr tilbyr healing i form av direkte energi behandling. Guddommelig og kjærlighets healing er en naturlig balanserende behandlingsform, hvor man tilfører kroppen livs energi og kan forberede kroppens egen healing prosess. Healing og regresjon er å hjelpe deg med å bli hel ved å kanalisere åndelige energier og guddommelig kraft. Det er naturlig for meg og jobbe med bevisstgjøring, ser dine muligheter og gir håp i hverdagen. 

Trenger du påfyll av livsenergi, få plassert tanker og følelser eller ønsker du å bli mere bevisst på din situasjon? Denne terapiformen passer for alle – om du har mye tanker på fortid og framtid. Stress, trauma, indre uro, utmattelse, hodepine, muskulære blokkeringer, ryggplager, allergi, dårlig søvn, konsentrasjons vansker, tilgi og livs relasjoner. Eller om du bare vil ta vare på deg selv.