Læring

Tusenvis av skolebarn har allerede besøkt oss igjennom barnehage, skole, SFO, sommerkunstskolen og den kulturelle skolesekken. En dag hos oss kan inneholde kunstprosjekt tilpasset alder, kunstnermøter, digital kunst, kunsthistorie, kreativitet og besøk på Sanseloftet.

Vi har tilbud til:

Vi har tilbud til: 

Barnehager
1 til 4 trinn
5 til 7 trinn
SFO
Skoleavslutninger og foreldreaktiviteter

Informasjon innhold og bestilling:

Maria F. Ellingsen
maria@sjoholmen.com

Faglig ansvarlig:

Mette Torstensen
mette@sjoholmen.com

Utdannet kunstner fra Mølla Kunstskole og Asker Kunstskole og Cand. Philol. i kunsthistorie fra India, Roma og Oslo, og har jobbet med kunstformidling på Slottet, Høstutstillingen, kunstkritiker, frilanser og bygget opp magasinet KUNST til Nordens største kunstmagasin som redaktør gjennom 10 år. Under en lang periode med sykdom jobbet frem et barnekunstunivers med boken «Kunstmagi» som ble utgitt høsten 2016. Mette holder flere foredrag, festivaler og utallige workshop landet rundt.

Referanser:

Jeg anbefaler Mette både som pedagog og kunstformidler på det varmeste, hun er entusiastisk og inspirerende å høre på både for voksne og barn. Og kanskje det viktigste, uansett fag, et varmt og sympatisk menneske.

– Ellen Sjøwall, utstillingsdesigner og formidler Naturhistorisk Museum

Både elever og lærere er utrolig imponerte over opplegget som ble presentert og gjennomført denne dagen. Her fikk vi oppleve kunsthistorie på en måte som fenget elevene, selv de som har litt maur i rompa. Elevene fikk komme med innspill og ble på en spennende måte loset gjennom fengende bilder og fasinerende historier! På eventyrloftet fikk vi alle være i fantasiens verden en god stund, ren magi!! Det er tydelig at sansene fikk være i fokus, elevene fikk utfolde seg, kle seg ut, boltre seg, være aktive, leke og virkelig bruke etasjen. Flott å få høre hvordan huset ble brukt før og hvordan elevene fikk oppleve hver eneste lille bortgjemte krok i denne etasjen. Det var stort for både store og små! Sjelden, – eller aldri, har vi sett elevene så oppspilt og glade. Ute fikk vi en god gjennomgang av opplegget før vi kom i gang med kreativ utforming av egen kunst. De fikk gå i fjæra og sanse, plukke med seg ting de ville bruke i sin skulptur. Dette var gøy! Alle var delaktige og svært engasjerte og alle fikk lagd et produkt de var stolte av! Fantastisk beliggenhet. Pausen ble brukt i nydelige omgivelser og elevene kunne etter de ha spist få boltre seg i et meget flott lekeanlegg! Ekstra hyggelig at værgudene spilte på lag. Vi tar av oss hatten og ønsker å takke for en fantastisk dag med kjempeflinke voksne. Dette var så godt planlagt og gjennomført. Organiseringen var vi også så fornøyd med. Litt styrt og litt fritt, elevene delt i to grupper slik at det ble lite venting og stort utbytte! Vet ikke om noe kunne vært gjort bedre.

– Aronsløkka Skole, 2. trinn