Sjøholmen Café

I de to gamle stuene i første etasje på Sjøholmen har vi kafé med en rikholdig fargerik meny. Koselige bord, peis og levende lys!

Sjøholmen Cafe er en av Bærums koseligste spisesteder med sjøutsikt, peis og sofaer og bord i de gamle stuene – ja – litt som å sitte hjemme hos venninnen din.  

På sommeren har vi sofaer i solveggen eller bord nesten ved sjøkanten. På veggene vil du hver måned kunne oppdage ny kunst. Thea lager mat i farger som passer til huset; hjemmebakst, salater og påsmurt – med blomster og raushet.  

Her er det plass til barselgrupper, barnevogner, løpende barn, bestemødre, et glass vin eller en bare for å ta en kaffe. Ta med malesaker og nyt tiden, en bok eller familien. Mange velger hjemmekontor hos oss. Hos oss er alle velkommen – og alle skal føle seg velkommen!

Peisestuen har originalt Arnstein Arneberg tak og stukkatur – og den gamle spisesalen har stukkatur fra den gangen fiffen fra Kristiania spiste sine middager her. Stuene puster av historie, kultur og følelsen av å komme hjem. 

Vi vet du vil senke skuldrene her inne! 

Sjøholmen kan tilby det lille ekstra til ditt selskap og bedrift:

Husets historie og øko-kunst!

Ønsker dere en 45 minutters vandring og historie om huset til aperitiffen vil kunsthistoriker og faglig leder ved Sjøholmen vise dere rundt og fortelle om den gangen E18 var eplehage og Mustad familien la ut prompeputer til sine fornemme gjester. Avslutt på det vakre tårnværelse og Sanseloftet og hør om Jason Taylors unike undervannskulpturpark og økokunstprosjekter verden over. 

Pris kr 2500,-

Kreativt innslag: Wine & paint før middag?

En av husets kunstnere vil veilede dere gjennom en kreativ oppgave – enten street-art, akt-modell-tegning eller hva med å prikke et lerret med Q-tips? En skulptur i leire med en meditasjons-yoga-oppgave? Affirmative art der dere sammen former deres fremtidsvisjon? 

Vi tilpasser den kunstneriske delen i samråd med dere.

Pris kr 5000,-

Ta kontakt for muligheter ved selskap.

Sjøholmen Café

67109970 | booking@sult.no

Ta kontakt med oss for ditt neste selskap.
Vi dekker vakre bord og sørger for deilig mat.

Melding