Barnas univers

La barna oppleve det mystiske Sanseloftet, bli med på barnekunst aktiviteter, helgeverksted, læring eller ha bursdagsfesten hos oss. Smokkeprinsessen kommer hver søndag. Vi har tilbud for barnehager og skoleklasser.

På Sjøholmen er barn i vogn velkommen!

Sanseloftet

På det store loftet barna til Mustad familien for 100 år venter en hemmelig verden. Vårt populære loft som er besøkt av hundrevis av barn siden Sjøholmen åpnet. Sanseloftet rommer en utstilling der voksne får komme kun i følge med barn. Bli med inn i en tidsmaskin og se et barnerom slik det engang var. Underveis må du skjerpe alle sanser; lete, lukte, krype, undersøke, se og kjenne på … Blir du sint i et av rommene? Hva føler du i et rom fullt av bamser? 

Verksted i helgene

Hele året har vi verksted for barna i helgene. Vi har varierende aktiviteter igjennom året. Se i kalenderen vår under barne og familie aktiviteter for hva vi tilbyr når dere besøker oss. 

Bursdagsfeiring

Vi tilbyr unike, morsomme og kreative bursdagene! Alle bursdager varer i 2 timer, men det er fine muligheter for utetid før eller etter ved klatreparken nede på sletta. Passer for barn fra 6-13 år.

Kurs og sommerskole

Gjennom hele året tilbyr vi kurs i tegning, leire, lito og annet gøy. Om sommeren inviterer vi til sommerskole med fokus på barnekunst. Kursene ledes av erfarne kursholdere. På våre kurs og skoler føler barna seg trygge og opplever mestring. Tilbudene annonseres i god tid i vår kalender og på Facebook. Følg med! 

Undervisning

Vi har tilbud for barnehager, alle klassetrinn SFO/AKS og ansatte. Våre pakker er utarbeidet av kunsthistoriker Mette Dybwad Torstensen.

Aktiviteter for barn og familier