Peer Gynt i ord og bilder med Tone Dietrichson

Dato(er):

Torsdag 31. oktober

Tid:

18.00 - 19:30

Passer for:

Alle

Pris:

370,-

Informasjon / billetter:


I fire år har Tone Dietrichson arbeidet med «Om blodet er aldri så tynt, en kjenner seg alltid igjen i Peer Gynt!». I september 2021 fylte hun hele Soli Brug med 110 verk. Utstillingen ble en kjempesuksess med flere tusen besøkende. Nå står hun på scenen med sin egen tolkning av det spinn-ville stykket.

Et unikt foredrag i ord og bilder!

Vi lover en energisk kveld der du kommer ut klokere, både på Ibsen og deg selv! Hun bruker seg selv, sine bilder og gir deg en følelse av å sitte midt i Peer Gynt og tolke menneskelig psykologi og overlevelsesstrategier!

Vi lover deg et fyrverkeri av en forestilling. Gå ikke glipp av dette showet! Og se det gjerne på nytt!

Om Tone Dietrichson:
Norsk billedkunstner (f. 1957). Hun arbeider klassisk med sine motiver. Hun fordyper seg i lys og skygge, i et utall av valører, enten hun tar utgangspunkt i linosnitt, kull eller blyant. Hennes studier blir del av hele billedflaten gjennom hennes evne til å skape helhetlig komposisjon der alle detaljer er like viktige. Hun kombinerer tradisjonelle og nye grafiske metoder for å få frem en inderlighet og nærhet i sine tolkninger av mennesket. Motivene gir oss innsikt i psyken og sinnet og hennes portretter oppleves som tidløse, satt inn i en universell sammenheng hvor tanken får spillerom. På Sjøholmen Kulturhus presenterer hun sine forestillinger i ord og bilder med tolkninger av Henrik Ibsen sine stykker om Vildanden og Peer-Gynt.

Facebook