Vildanden i ord og bilder med Tone Dietrichson

Dato(er):

Torsdag 17. oktober

Tid:

18.00 - 20.00

Passer for:

Alle

Pris:

370,-

Informasjon / billetter:


Et unikt foredrag i ord og bilder!

Tone Dietrichson har i mange år fordypet seg i Henrik Ibsens Villanden. Flere tusen mennesker fra høyst ulike fora og kulturer har hørt hennes tolkning av stykket. Hun har laget flere bilder med de mange lagene fra skuespillet, og også en forestilling, der hun på en utrolig måte tar oss med gjennom Villandens karakterer, dramaer og sjelegransking. Vi lover en energisk kveld der du kommer ut klokere, både på Ibsen og deg selv! Hun bruker seg selv, sine bilder og gir deg en følelse av å sitte midt i Vildanden og avdekke livsløgner og tolke menneskelig psykologi og overlevelsesstrategier!

Vi lover deg et fyrverkeri av en forestilling. Våren 2023 og høsten opplevde vi trampeklapp fra de over 50 gjestene. Gå ikke glipp av dette showet!

Om Tone Dietrichson:
Norsk billedkunstner (f. 1957). Hun arbeider klassisk med sine motiver. Hun fordyper seg i lys og skygge, i et utall av valører, enten hun tar utgangspunkt i linosnitt, kull eller blyant. Hennes studier blir del av hele billedflaten gjennom hennes evne til å skape helhetlig komposisjon der alle detaljer er like viktige. Hun kombinerer tradisjonelle og nye grafiske metoder for å få frem en inderlighet og nærhet i sine tolkninger av mennesket. Motivene gir oss innsikt i psyken og sinnet og hennes portretter oppleves som tidløse, satt inn i en universell sammenheng hvor tanken får spillerom. På Sjøholmen Kulturhus presenterer hun sine forestillinger i ord og bilder med tolkninger av Henrik Ibsen sine stykker om Vildanden og Peer-Gynt.

Facebook