Utstilling

11. mars - 7. april Vernissasje tirsdag 12. mars fra kl 18.00

Lykketegning

Ingebjørg Rangøy Sjåland

Sjøholmen har gleden av å presentere kunstneren bak Lykketegning; Ingebjørg Rangøy Sjåland.

Vi inviterer til vernissasje tirsdag 12. mars fra kl 18.00. Ingebjørg vil da være tilstede.

Ingebjørg tok Norge med storm da hun i 2015 startet med Lykketegning. Idag er illustrasjonene og hennes Lykketegningprodukter ute i de 1000 hjem i hele vårt langstrakte land.

Med en enkel strek får hun frem en varme og dybde i illustrasjonene sine og hun treffer. Tilbakemeldingene er at de går i rett i hjertet til de som ser de. De betyr noe i hverdagen og kan hjelpe gjennom motgang og tunge stunder.
Selv om streken er enkel og fargene sterke, så treffer hun det voksne publikum og det er også de hun henvender seg til.

«Jeg er oppriktig glad i alle illustrasjonene mine. De betyr noe for meg og gjenspeiler nok hva jeg opplever som viktig i mitt liv. Inspirasjonen kommer gjennom menneskemøter, naturen og hverdagslivet. For meg er det viktig at andre skal føle at de er mye verdt og at de er unike akkurat slik de er. Hos Lykketegning er hver illustrasjon laget med hjertevarme og omtanke. Med sterke farger, klare linjer og gode sitater ønsker jeg å få deg til å stoppe litt opp, trekke pusten godt og deretter sette en god kurs videre. Hjertene og smilene er fra meg til deg for å minne deg på at du er skikkelig bra!»

Velkommen til utstilling!

Del på Facebook

Facebook