FULLBOOKET! Sommerkunstskole uke 26

Dato(er):

Mandag 29. juli til fredag 2. august

Tid:

09.30 - 15.00

Passer for:

7-13 år

Pris:

2900,- (2600 ,- ved søsken). Inkl. materialer, frukt, kjeks og drikke.

Informasjon / billetter:

Vi gjentar suksessen fra 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og inviterer barn i alder 7-13 år på sommerkustskole uke 33, mandag – fredag kl 09.30 – 15.30.

 

 

Bli med på vår populære sommerkunstskole! En uke fylt med kreativitet, nye venner og mengder av moro!

Kunsthistoriker/barnekunstformidler Mette Torstensen har med utgangspunkt i boken Kunstmagi (Viegemonstad Forlag fra 2015) utviklet workshop og kunstskoler for barn siden 2016 og bygget opp Sjøholmen Kulturhus med barn som kjernen – og nesten 30 000 barn og unge har møtte hennes filosofi om kunst og kreativitet. Denne uken vil hun med et team lede barna gjennom kunsthistorie og utallige oppgaver innen ulike genre. Fokuset er ikke resultat, men prosess, å utvikle sitt uttrykk og stor vekt på det sosiale og at barna skal få en nydelig sommeruke med fulle esker med hjem av kunstverk,

I pausene vil vi benytte Sanseloftet for barn, besøke kunstnere på huset i sine atelierer, ha base i verkstedet der barna kan jobbe videre, undersøke Kyststien og gå på hinderløypen/gapahukene, krabbefiske, se den digital kunsten ute og bruke volleyballbanen.

Kafeen er åpen om voksne vil være litt der. Hver morgen starter med samling og en «oppvarmings-oppgave». Vi vil hver dag ha et tema fundert i kunsthistorien med et lite slideshow til inspirasjon fra denne epoken/stilarten.

Vi vil jobbe klassisk med maling og tegning, samt teste ut leirskulpturer og designoppgaver og en arkitektoppgave med hus & miljø, friluftsmaleri og landart. Vi jobber med natur og kunst, rom & kunst, tekstilkunst, streetart og akvarell og kull. I løpet av uken skal barna ha en kjennskap til 30 000 år med kunsthistorie, utvikle sin særegenhet og ha testet utallige materialer og uttrykksformer.

Uken vil også fokusere på kreativitet, med kombinasjon av nye, morsomme materialer og lek.

Vi lover esker fulle av kunstverk dere ikke har sett maken til og vekt på prosess og det å finne eget uttrykk og flyt, fremfor flinkhet og perfeksjon.

Oppsummering program:

  • Hver morgen starter med samling og en oppvarmingsoppgave.
  • Hver dag har et tema fundert i kunsthistorien med et lite slideshow til inspirasjon.
  • Vi vil jobbe klassisk med maling og tegning, samt teste ut leirskulpturer og designoppgaver og en arkitektoppgave med hus & miljø, friluftsmaleri og landart og foto og trykk.
  • Uken fokuserer på kreativitet, med kombinasjon av nye morsomme materialer og lek.
  • Kursleder vil ha meditasjon og yoga som en del av kunstoppgavene.
  • Vi lover esker fulle av kunstverk dere ikke har sett maken til og vekt på prosess og det å finne eget uttrykk og flyt, fremfor flinkhet og perfeksjon.

Annet:

Kafeen er åpen om voksne vil være litt der (servering tirsdag – søndag kl 11.00 – 16.00).

Generelle betingelser:


Klær:
Ta på klær som tåler maling og søl!

Lunsj:
Medbrakt mat, men vi setter alltid frem frukt, kjeks og saft el.

Ansvarsfraskrivelse:

Vi tar ikke ansvar for ødelagte klær. Vi vil også vite dersom noen barn er utrygge og trenger noe ekstra, samt dialog med foreldre om dagene blir for utfordrende gjennom 6 timer i gruppen.

Sommerkunstskole:
Med forbehold om nok deltakere.
Foreldrene har ansvar for at barnet blir hentet innen kl 15.00. Ingen levering av barn før kl 09.00.

Spesielle behov og hensyn:
Sjøholmen Kulturhus vil så langt det lar seg gjøre tilrettelegge for barn med spesielle behov. Ta kontakt i god tid for arrangementet om dette er aktuelt.

Ulykkesforsikring:
Foreldrene må selv sørge for å forsikre barna mot ulykker.
Sikkerhet Foresatte må påse at barna ikke har med ting som kan være til fare for andre. Eksempel fyrstikker, spisse gjenstander, glassflasker etc. Oppstår det episoder som forstyrrer andre deltakere, vil foreldre bli varslet og få advarsel om utvisning fra resten av arrangementet.

Bilder og video:
Det vil under Sommerkunstskolen bli tatt noen bilder og video av barna og aktivitetene. Vi forsøker å anonymisere barna, men på enkelte bilder vil ansiktet til barna synes. Dette legger vi ut på våre kanaler.

Avbestilling:
Full refusjon av deltaker avgift ved avbestilling 6 uker før arrangement.
50% betaling deltakeravgift ved avbestilling senere en 4 uker før arrangement.
100% betaling av deltakeravgift senere en 3 uker før arrangement.

Ved spørsmål ta kontakt på post@sjoholmen.com.

Facebook