Tretimers grunnkurs i keramikk

Dato(er):

Lørdag 4.mai

Tid:

16.00 - 19.00

Passer for:

Alle

Pris:

970,-

Informasjon / billetter:


Velkommen til et tretimers grunnkurs i keramikk!

Kurset er for alle som vil prøve seg på leire og du vil lære deg teknikker og hva som skal til for å komme i gang.

På kurset vil vi gå gjennom to ulike teknikker du kan bruke for å lage så å si hva som helst i leire. Den ene teknikken heter pølseteknikk og går ut på å legge strimler med leire over hverandre. Den andre teknikken er en klemmeteknikk hvor man tar utgangspunkt i en rund ball med leire og danner for eksempel en kopp eller skål ut ifra dette.

I løpet av de tre timene kurset varer vil kunne lage så mange gjenstander som du rekker etter en opplæring i grunnteknikkene nevnt over. Du kan lage det du selv ønsker om det skulle være en kopp, skulptur eller vase. Uansett hva skal jeg hjelpe deg på veien.

Den siste delen av kurset vil du også få mulighet til å male det du har lagd om du skulle ønske det.

Kursholder:

Jeg heter Anna Finborud og jeg er en 18 år gammel jente med et stort engasjement for keramikk! Jeg har arbeidet med leire profesjonelt i rundt 2 år nå, og litt på hobbybasis før det. Jeg jobber for tiden hos keramikeren Caroline Sagafos som en av hennes assistenter og holder i tillegg noen kurs. På siden går jeg mitt siste år på Rosenvilde videregående på kunstlinjen hvor jeg får utfoldet enda mer av mine kreative egenskaper. Håper jeg får gleden av å veilede og møte deg til keramikkurs den 21 oktober!

Du får gjerne nyte en god lunsj i kafeen først.

Prisen er inkl. glassering og brenning!

Maks 12 plasser!

Facebook