19 september klokken 1900. Velkommen til lansering av Ellen Vahrs nye roman på vakre historiske Sjøholmen.

Forfatter og forlag vil fortelle om boken. Det blir stemningsfull, amerikansk jazz med Lena & Salongtrioen. Boksalg og signering og bobler i glasset. Sjøholmen Cafe holder åpent under arrangementet. Det vil være mulig å kjøpe annet drikke, om ønskelig, i tillegg til kaffe og bakevarer.

Adresse: Sandviksveien 130 i Sandvika/Bærum, 10 min fra Oslo. Enkelt å komme til med tog til Blommenholm eller Sandvika, eller buss 160 fra Oslo. Stor, gratis parkeringsplass utenfor.

Om boken:
Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen
i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar til Amerika og tjener for den velstående Vanderbilt-familien.

Sytten år gammel reiser Thea over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour blir Thea en av de usynlige, for i dette landet hvor det skulle være frihet for alle, er det stor forskjell på folk, og de kvinnelige
tjenerne er nederst på rangstigen.

Etter hvert som Thea forstår mer av urettferdigheten, vekkes et nytt mot i henne. Men for å stå opp mot Vanderbilt-systemet må hun
våge å bli synlig.

«Miss Marie» er inspirert av en sann historie, og er første roman i en planlagt trilogi.

Om forfatteren:
Etter 20 år i finans- og forsikring utdannet Ellen Vahr seg til profesjonell coach, og drev inspirasjonsenteret Villa Hvalstad i Asker i 10 år. I dag er hun forfatter på heltid. Ellen har gitt ut inspirasjonsbøkene «Drømmekraft» (Gyldendal 2011) og «Våg livet» (Gyldendal 2013), og romanen «Gaven» (Aschehoug 2016) som ble nominert til Bokhandlerprisen samme år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *