Utstilling

22. august - 3. september Vernissasje tirsdag 22. august kl 18.00

I bevegelse

Kine Skarheim Foudi og Liv Tonje Holo

Liv Tonje Holo

Jeg maler akryl og finner en frihet i å skape abstrakte og intuitive verk. Jeg liker å leke med farger, teksturer og følelser i min kreative prosess. Med bakgrunn som EQ-terapeut, der jeg fokuserer mye på å utforske og forstå følelser har malingen blitt en naturlig forlengelse av dette arbeidet. Tidligere strøk av maling gir konturer eller dybde, som i livet, der erfaringene vi har med oss former den vi er i dag.

Jeg har alltid hatt glede i å skape og være kreativ i ulike uttrykk, men det var først for litt over 2 år siden at jeg oppdaget gleden ved maling, nå er jeg spent og glad for å presentere min første utstilling.

Kontaktinfo:
http://emosjoner.no
E-post: livtonje@emosjoner.no
Mobil: 97632041
Instagram: artbylivtonje

 

Kine Skarheim Foudi

Helt siden jeg fikk mitt første Kodak Instamatic kamera til konfirmasjonen på begynnelsen av 80-tallet så har jeg vært på jakt etter motiv. For meg er fotografering en måte å se verden på. Jeg ønsker å vise det som berører meg på en eller annen måte og håper at det kanskje kan skape en følelse i den som ser det også. Fokuset kan f.eks være fargene, formen, perspektivet eller linjene.
Noe av det jeg finner fasinerende med fotografering er at man ved et klikk fanger et utdrag av et
øyeblikk som ved neste blikk har forandret seg. Panta Rei var det en kjent filosof som en gang sa, alt flyter, alt er i endring, det er ingenting som er konstant. Men fotografiet fanger det ene lille nanosekundet som kan fortelle en hel historie.
Jeg har ingen fotoutdannelse og har lært det meste gjennom erfaring og noen kurs. For meg er det
ikke så viktig hvilket kamera jeg bruker og jeg tar bilder både med mobil, system- og speilreflekskamera. Det er hele prosessen med fotograferingen jeg liker: observasjonene, finne motiver, klare å fange det jeg ser og til slutt redigeringsarbeidet. Jeg liker å finne temaer for bildene mine, og kan ta bilder av samme motiv over tid for å se hvordan det endrer seg med forskjellige vinkler, i bevegelse, gjennom døgnet og i løpet av et helt år.
Frem til nå har jeg kun vist bildene mine på Facebook og min Instagram konto @momentsbykine.
Dette er første gang jeg stiller de ut.

Kontaktinfo:
E-post: kine_skarheim@hotmail.com
Mobil: 94354035
Instagram: @momentsbykine

Del på Facebook

Facebook