Utstilling

19. september - 1. oktober Kunstnerpresentasjon torsdag 21. september kl 18.00

Fellesutstilling

Kathrine Solvær Arkøy

Kathrine er en lidenskapelig og leken kunstner, som får sommerfugler i magen av farger og fargekombinasjoner. Hun liker å leke med kontraster og synes det gjør et maleri mere spennende, lys/ mørk, myke/ harde strøk, søtt/ robust, struktur/ glatt.

Hun har malt i mange år og gjør det så ofte hun har anledning. Det å leke med pensler og farger gir henne økt livskvalitet.

Inspirasjon finner hun overalt. Hun kan se en film og bli mere opptatt av bakgrunnen og omgivelsene enn selve handlingen.Hun inspireres av av andre kunstnere, naturen, interiør, en himmel…

Hun studerer ved Nydalen kunstskole og synes det er kjempegøy å følge med på sin egen prosess. Det er lett å bli værende i sin egen « komfortsone» mens på skolen blir man utfordret og dyttet i andre retninger.

Kathrine er også utdannet aktivitør og yogalærer. Som aktivitør holder hun malegrupper sammen med beboerne på sykehjem og gleder seg over å se eldre som kanskje ikke har våget å bruke kreativiteten sin og som endelig får utfolde seg og viser glede over det de skaper.

I tillegg er hun utdannet yogalærer og sammenligner yoga/meditasjon med å male, det å «være i en «boble» og koble ut tanker. Hun kombinerer ofte meditasjon og kunstprosessen.

Del på Facebook

Facebook