Utstilling

19. september - 1. oktober Vernissasje tirsdag 19. september kl 18.00

Scener fra Oslofjorden

IngeMi Juel

IngeMi Juel viser i denne utstillingen frem arbeider inspirert av Oslofjorden. Hennes opplevelser av lys og farger fra fjorden, både over og under vann, kommer her til utrykk i kunstnerisk form. Formidling av slike øyeblikk står sentralt i hennes kunstnerskap. Hun ønsker å la den som betrakter få et innblikk i et plutselig glimt, en stillstand der man blir ett med naturen ved opplevelsen av øyeblikket. En sameksistens med noe større enn seg selv. Sansene mottar uten filter. En oppmerksomhet som man ofte ikke tar seg tid til i våre travle liv. En oppmerksomhet som gjør oss i stand til å vise omtanke for naturen rundt oss.

IngeMi Juel har bakgrunn som både marinbiolog og kunstner. Hun er kunstutdannet fra Australia og fra Christiania Kunstakademi i Oslo der hun har gått i lære hos Jan Cato Bøtger. I sine oljemalerier beveger hun seg fra det abstrakte til det figurale.

«- Mine bilder er en søken etter det oppløste som fortetter seg gjennom et mylder av fargevariasjoner som forsterker et underliggende drama i rytmer og organiske former. Gjennom dette ønsker jeg å finne et levende uttrykk. Så er det bare fornemmelsen som gir motivet en sjanse til å eksistere som noe kjent».

IngeMi Juel har deltatt på juryerte utstillinger og hatt flere separatutstillinger.

Del på Facebook

Facebook