Gjentar suksessen og inviterer igjen til Ta tilbake den gode historien.

Ta tilbake den gode historien.

Vi inviterer igjen til en helt spesiell kveld med tema historiefortelling. Vakre historiske Sjøholmen er stedet der kreativiteten og sansene våkner og her skal du få lære deg å bruke historiefortelling som et glitrende verktøy for god kommunikasjon. Historiens kraft er at den skaper indre bilder med budskap som berører og blir husket. Kan du kunsten å fortelle en god historie, kan du skape innflytelse, framgang og endring både på jobb og privat. Hva er din historie og hva ønsker du å oppnå?

Hilde Johanne og Vigdis vil gi deg de seks historier du må kunne fortelle. Du vil lære deg tekniker for å finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram.
Hilde Johanne Aafoss er en eventyrer i ordets rette forstand. Hun er ekspert på fortellerkunst og som veileder deler hun av sin faglige tyngde. Hilde Johanne er den eneste i Norge som arbeider som psykolog og profesjonell historieforteller.
Vigdis Jordal er ordkunstner og en engasjert historieforteller som har stått på mange ulike scener. Hun vil dele erfaringer om hvordan bruke fortellingens magi som faglig formidling og som inspirerende livsvisdom.

Arrangementet passer for deg som ønsker å bruke fortellinger som kommunikasjonhåndverk for å inspirere, skape engasjement , bygge merkevare og forandre liv.
Vi starter med tema klokka 17.30, den 25 september. Kom gjerne tidligere og opplev huset, møt mennesker, nydelig mat og drikke.. Cafeen åpen til 1700

Billetter kjøpes i døren eller via ticketco.
https://sjoholmen.ticketco.events/no/nb/e/gjentar_suksessen_ta_tilbake_den_gode_historien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *