SULT KAFE

 

I de to gamle stuene i første etasje på Sjøholmen flytter SULT inn. Peisestuen har originalt Arstein Arneberg tak og konsertsalen har fått en pink farge, men original lysekrone og stukkatur fra den gangen fiffen fra Kristiania hadde nachspill her eller konserter og selskaper. Vi har hentet tidsriktige møbler fra Meierigården Antikk på Hamar, og Fargerike har malt opp en del bord og stoler i friske farger. Vi vet du vil senke skuldrene her inne!

Vår kafe vil være familievennlig: her kan du drikke den beste kaffen i Sandvika eller kjøpe deg en lunsj. Det blir is servert på et is-tog til barna, eller hva med en piknikkkurv å ta med ut på gressplenen på sommeren?

Eller du kan leie de vakre rommene med lys fra 100 år gamle buktende vinduer og feire de store dagene i livet ditt i fornemme saler med kultur og historie i veggene og Sandviksbukta som utsikt.

 

 I kafeen vil du finne:

•Bjørgs design på menyer

•Bord i sterke farger med tekst: Bordet mitt, Bordet for alle, Bordet for oss, Bord for venner, Bord for de gode samtalene, Bordet for kjærlighet, Bordet for øyeblikket, Bordet med håp, Bordet med glede, Bordet med magi, Bordet med barna, Bordet for å bli kjent, Bordet for en pustepause, Bordet for en kaffekopp etc.

•Møblement for barn, tog som frakter isen, benk å stå på foran disken så de rekker opp, caffe latte tilpasset barn (uten kaffe), og mat som appellerer til hele familien.