SANSEUTSTILLINGEN

Sanseloftet

«Den magiske reisen» (Voksne kun adgang med barn)

På Sjøholmens 400 kvm store loft bodde engang bestemødrene på hvert sitt rom, og barna hadde et klasseværelse i tårnrommet. Idag er loftet barnas sanseloft.

Løp snurretrappen med 105 trinn, gå inn riktig skapdør og du kommer inn i en magisk hage som åpner opp til 9 verdener der du kan lukte, se, ta på, bli med å lage kunst, høre og kjenne med hender og føtter.

Når du kjøper billett får du med en liten pose med materialer du kan delta med på utstillingen underveis: mosaikk til en voksende mosaikkvegg, et lys, og en blomst til den selvvoksende veggen.

Bli med inn i en magisk verden mellom drøm og virkelighet. For hvor er vi da? Hvem er du, hvor kommer du ifra og hvor går du hen? Hvilke følelser har du? Lag din blomst og stikk den inn i veggen, eller beveg deg på det magiske gulvet. Har du noen gang sett et rom fullt av teddybjørner? Hvordan er det å skrike i et lydtett rom? Hva skjuler det seg bak alle lukene?

Loftet rommet også et tryllerom, et rom fra gamle dager og smokkeprinsessens tårnrom.Og finner du den bittelille hemmelige døren?

Hver søndag mellom 12-13 vil smokkeprinsessen være på Sanselofte og klar for å ta imot smokken til de som er klare for å levere den fra seg.

Kr 110,- pr person for inngang.

Familie 310,-

Sanseposer kr 30 pr stk.