Blogg

På Sjøholmen finner du Skandinavias første virtuelle kunstpark!

En usynlig kunstpark på 45.000 kvadratmeter. Den blir synlig og levende når du laster ned applikasjonen fra Connected.ART.

En usynlig kunstpark på 45.000 kvadratmeter. Den blir synlig og levende når du laster ned applikasjonen fra Connected.ART.

Følg kyststien og sjekk ut det digitale kartet. På de merkede barene og i kartsonene møter du og finner skulpturer, hemmelige rom, gallerier og ulike kunst- og kulturopplevelser.

Sjøholmen og Connected.ART inviterer til en ny type kunst- og naturopplevelse: Skandinavias første virtuelle kunstpark – en del av Bærum kommunes «Perler på en fjord».

Den virtuelle kunstparken består av både permanente og midlertidige kunstneriske elementer, og vil være i en kontinuerlig utvikling i årene som kommer.

Den virtuelle kunstparken Sjøholmen starter ved Sjøholmen kunst- og kulturhus, hvor du kan oppleve augmented reality-kunstverk inne.

Connected.ART vil takke alle flotte kunstnere, Sjøholmen kunst- og kulturhus, Innovasjon Norge og Bærum kommune. Også en spesiell takk til vår første sponsor NBX – Norwegian Block Exchange (www.nbx.com). Uten deres bidrag, innsats og kjærlighet ville dette aldri vært en realitet.

 

Praktisk informasjon

Pris: GRATIS takket være våre fantastiske venner og sponsorer
Tilgang: 30 dager etter hver inngang
Åpningstider: 24/7 (men sollys er nødvendig for den ultimate opplevelsen)
Mobilapplikasjonen er tilgjengelig på Android 9+ og iOS 13+

Du finner et kart med oversikt over installasjonenepå baksiden av huset. 

Velkommen!