Blogg

Maria Furøy Ellingsen ansatt som bestyrer på Sjøholmen Kulturhus

Maria har den rette kompetansen og personlige egenskapene som vi har lett etter når vi skulle ansette en bestyrer på Sjøholmen Kulturhus.

Maria vil være ansvarlig for den daglige driften av huset. Maria har en variert bakgrunn fra hotell, reiseliv, salg, markedsføring og TV / filmproduksjon. Hun har en Bachelor i Film og TV produksjon fra Australia og er sertifisert NLP Master Coach.

Maria har hatt stor interesse for kunst og kultur hele livet. Spesielt innen kultur har teater, film og musikk stått sentralt. Senere ble konseptutvikling, filmproduksjon og foto hennes yrkesvei i flere år.

Ved siden av sin stilling som bestyrer av Sjøholmen jobber Maria som kostholdsveileder, kursleder og coach. Hun har lang erfaring med å veilede privatpersoner og bedrifter i endringsprosesser og teambygging. Sjøholmen har i flere år vært Marias andre hjem og stedet har en spesiell plass i hennes hjerte.

Marias mål som Sjøholmens bestyrer er at det unike huset alltid skal fremstå i all sin fornemme prakt. Huset skal være fullt av liv, aktiviteter, arrangementer og utstillinger til stor glede for alle som besøker oss – uansett alder og anledning.

Vi er glade for å ønske Maria Furøy Ellingsen velkommen i teamet på Sjøholmen!