Malekurs for barn og voksene på onsdager

 

Svanhild Rohdin har malekurs for voksene klokken 1200 -1400
fra onsdag 10 oktober og 10 ganger frem.

Malekurs for voksene med Svanhild Rohdin. 10 ganger fra onsdag 10 oktober 2018

 

Svanhild Rohdin har malekurs for barn klokken 1430 -1600
fra onsdag 10 oktober og 10 ganger frem.

 

Kunstnerisk utfoldelse for barn: Svanhild Rohdin er en ekspressiv kunstner med bakgrunn i både figurativt og abstrakt maleri og tegning.
Kurset vil åpne opp kunst verdenen og kreativitet, og gjennom denne innfallsvinkelen lære teknikk og fordypningsevne. Barnet som «kunstner»
i seg selv vil stå i sentrum, og dets evne til å tenke, og bli tatt seriøst.

Svanhild Rohdin f 1976, er utdannet ved Høyskolen i Oslo avd.est. Svanhild jobber hovedsakelig med mennesket som tema og dets evne til å
skape positive ringvirkninger kontra destruksjon. Billedkunst er hennes hovedfelt og hun kombinerer både abstrakt og figurativt maleri, fra røft
uttrykk til mer billedlig fremstilling. Hun jobber også innen sjangere som videoinstallasjon, skulptur, installasjon, sjablonkunst mm.
Svanhild jobber med en dypere prosess, der deltagerne lærer seg teknisk maleri, men like viktig er å møte sitt eget indre i en personlige reise.
Som lærer gir hun veiledning og følger deltagerne i sin egen kreative prosess som kan åpne opp for nye muligheter og innsikt.
En dynamisk prosess der veilder og deltagere inspireres av hverandre. Der synergien man skaper sammen kan føre til en sterkere bevissthet.

kr 2600 for 10 ganger

Meld deg på kurs via Ticketco. https://ticketco.events/no/nb