Sjøholmen Kunstskole

Hele året igjennom har vi kunstskole med mange tilbud for små og store. Klippe, forme, male og tegne. Vi samarbeider med ledende kursholdere. Huset på Sjøholmen er et hus for alle sanser!

Du finner litt informasjon om noen tilbudene nedenfor.  Klikk deg gjerne videre til våre kursholdere. Tilbudet vokser og endrer seg stadig så følg også med på Facebook og i vår kalender.

Er det et kurs du drømmer om? Eller ønsker du å bruke et av våre tilbud som aktivitet til jobben, vennegjengen eller familien? Ta kontakt med oss!

YOGA

Yoga, meditation, gong vibrational healing and deep relaxation

På mandager gjør vi en indre reise. Dette har blitt et populært tilbud. Enten du blir med en gang i blant eller hver mandag. 

Kursholder: Jen Humphrey

KREAMIKK FOR BARN OG VOKSNE

Velkommen til kurs der du får lære ulike håndbyggingsteknikker med leire. Kurset passer både for barn også voksne.

Kursholder: Caroline Schjærve Sagafos

TEGNEKURS FOR BARN OG VOKSNE

Maike Sjåfjell er en tysk billedkunstner, designer og gullsmedmester bosatt i Oslo.

Det unike tegnekunnskapet hennes videreformidles på tegnekurs for barn, ungdom og voksne. Maike har en egen evne til å lokke frem de utroligste tegninger hos kursdeltagerne hun har på kurs.

Kursholder: Maike Sjåfjell

AFFIRMATIVE ART

Har du drømmer og visjoner? Bruker du ditt unike talent? Kom til Sjøholmen kunst og kulturhus og lag livsplan for drømmer. For det er akkurat det affirmative art er. Gjennom å tegne ut det du har inne i deg finner du frem til drømmene som leker gjemsel inne i deg.

Nå har du muligheten på torsdager sammen med kunstner Eirik Jarl Trondsen som veileder og tegne dine drømmer – din fremtid. Gjennom vel testet teknikk får du redskaper til å definere en ny fremtid og oppnå den.

Kursholder: Eirik Jarl Trondsen

KREATIVT VERKSTED

Finn deg et hyggelig bord i kafeen og kjøp med kunstprodukter fra butikken og vær kreativ her eller ta med produkter hjem.

Vi hjelper deg gjerne med tips og råd.

Ønsker du å booke tid med en av våre kunstnere eller har spørsmål, ta kontakt med oss. 

Sommerkunstskole. Velg mellom uke 26, 29 og 32. Velkommen

Vi gjentar suksessen fra 2019 og 2020 og inviterer barn i alder 6-12 år på tre nye uker med sommerkunstskoler sommeren 2021 kl 930-15.

Antall plasser: 12

Kunsthistoriker/barnekunstformidler Mette Torstensen vil lede uken sammen med utvalgte kunstnere innen ulike genre som foto og maleri.

Pris inkl. materialer/frukt/kjeks/drikke:

Kr 2.900  / kr 2.600 ved søsken.

Billetter på Ticetco:

https://ticketco.events/no/nb

Kursholder: Mette Torstensen 

AKT HVER TIRSDAG

Hver tirsdag fra 16-18 har vi akt tegning hos oss på Sjøholmen. Drop inn. Vi stiller med modell og du tar med eget materiell eller dette kan kjøpes i vår kunstbutikk. 

Kontaktinformasjon: Ejtconsult@gmail.com

SJØHOMENS TEATERGRUPPE

Vi har egen barneteatergruppe som ledes av Anniken Seglem Krogstad. Hver torsdag ettermiddag på Sjøhomen

For mer informasjon kontakt Anniken på tlf: .948 33 036 

Kjøp materialer fra vår kunstbutikk på Sjøholmen. Vi kan hjelpe deg med basis materiell så du kan lage noe hos oss, eller ta med materialer hjem. Her finner du også mange fine kreative gaver samt tips om du kjenner noen som liker å være kreativ.