Blogg

Folk på huset: Henriette Viig

Oppe i andre etasje har vi atelierer, kontorer, verksted og hyggelig rom for terapeuter. Vi ønsker at dere skal bli bedre kjent med de som jobber på huset. Vår nyeste leietaker er personlig veileder, foredragsholder og inspirator Henriette Viig.

Hun er utdannet jurist og har lang fartstid i det private næringsliv. Nå brenner hun for å bruke sin varierte erfaring for å hjelpe mennesker der de er i sitt liv i form av veiledningssamtaler og foredrag til privatpersoner og bedrifter. I tillegg jobber hun med å etablere et nytt selskap som skal samle mennesker for kompetanseheving, erfaringsutveksling og vekst her på Sjøholmen.

Kan du fortelle litt om hvilke tjenester du tilbyr?

Min personlige veiledning består i å formidle kunnskap, bidra helhetlig med nye perspektiver, skaffe oversikt, sortere problemstillinger, være en sparringspartner, veilede i ulike praktiske og juridiske situasjoner og inspirere til å finne mening og veien videre. Jeg bruker juridisk bakgrunn, et langt og variert arbeidsliv i kombinasjon med min egen reise i personlig utvikling. Jeg har god oversikt over mange forskjellige områder av både juridisk, praktisk og esoterisk karakter. Vi sitter alle selv på nøkkelen til å leve gode liv, både privat og på jobb. Mitt ønske er å bidra til vekst og utvikling der man opplever å stå litt fast eller føler seg litt overveldet over endringer.

Hva sier du til de som er nysgjerrig på veiledning hos deg?

Det er modig å be om hjelp og veiledning. Jeg har som visjon og intensjon om å bidra til at man selv finner veien gjennom det man står i. Det er det som gir vekst og fører til varig endring. Jeg dømmer ikke. Det skal være trygt å finne veien inn til meg på Sjøholmen.

Hva er det med din praksis som inspirerer deg?

Jeg er genuint opptatt av egen og andres vekst og utvikling. Jeg har god kompetanse innen mange ulike fagområder, men det er mennesker og våre prosesser som gir meg mest glede å fokusere på i min hverdag.

Du er ny på Sjøholmen. Hvorfor valgte du å etablere det her?

Dette er et nydelig hus med plass for til gode samtalen i et rom med sjøen som nærmeste nabo. Jeg er opptatt av balanse i livet og å finne inspirasjon til å ha flere roller på en gang. Det gjør jeg blant annet ved å uttrykke meg kreativt. I likhet med flere andre her på huset er jeg også billedkunstner. Her på Sjøholmen er det rom for samtaler, mennesker, kreativitet, sjø og sol. Jeg har funnet det perfekte sted til å gjøre begge deler.

Hvordan kommer folk i kontakt med deg?

Book enkelt en uforpliktende samtale hvor vi vil avklare behov, og hvordan jeg kan bistå på best mulig måte. Du er hjertelig velkommen til å bruke kontaktskjemaet på nettsiden, sende epost, eller ta en SMS.

Mobil: 482 48 339
Mail: kontakt@henrietteviig.no
Hjemmeside: www.henrietteviig.no 

Atelieret mitt i andre etasje er åpent i helgene for de som også ønsker å se maleriene mine

Facebook: @Henriette Viig – visual artist
Instgram: @henrietteviig_visual_artist