Velkommen til kunst-samtale mellom Finn Skårderud og Tone Dietrichson

Dato

24 jun 2021

Tid

18:00 - 20:00

Omtale

Vi er så heldig å få besøk av Finne Skårderud som i samtale med billedkunstner Tone Dietrichson vil snakke Og at vi vil snakke om hva psykisk helse, Ibsen og kunst kan ha med hverandre å gjøre.

Finn Skårderud er en svært kjent norsk psykiater, forfatter, professor og kritiker – som også har blitt kjent for sine mange kunstnerintervjuer og artikler. Han har grunnlagt Villa Sult, gitt ut et 20-talls bøker og en av våre fremste behandlere av spiseforstyrrelser.

Tone Dietrichson er billedkunstner, kurs- og foredragsholder og har i mer enn 20 år dykket ned i Henrik Ibsens litteratur gjennom maleri, grafikk, installasjon, teater og foredrag. Hun har funnet et speil til indre landskap gjennom arbeidet med vår største dramatiker.

I en gammel villa fra 1898 ved sjøen i Sandvika vil vi gi deg de beste samtalene med kunstnerne og mennesker som ser verden med litt andre briller. Vi vil gi deg samtidskunst og historier så du forstår. Vi ønsker å skape et mellomrom i hverdagen for alle der ute; så besøk oss også på Sjøholmen, enten du vil ta en kaffe, se Sanseloftet med barna eller gå på et foredrag! Vi håper å gjøre en forskjell til et litt varmere samfunn.

 

Billetter kan kjøpes her:
https://ticketco.events/admin/events/entities/129182/edit