Live sending Facebook Affirmative Art Workshop

Dato

23 mar 2021

Tid

14:00 - 14:45
  • Merknad: Gratis! Gi gjerne en donasjon til Affirmative Art prosjektet VIPPS #627936

Omtale

Vi lager Fremtidsrommet på Sjøholmen 6. – 28. mars 2021.

Akkurat nå er det ekstra viktig å snakke om og visualisere fremtidsdrømmer. Mange av oss kjenner på både redsel og takknemlighet nå som koronaen bestemmer mye i hverdagen vår. Og mulig har det gjort noe med hvordan vi ser på morgendagen? Fremtiden ser ikke lenger slik ut som den gjorde for et år siden og ikke så hyggelige tanker og følelser tar mye rom hos flere.

Det er akkurat nå vi trenger vi håp og fremtidsvisjoner. Mange har hatt mer tid til å tenke over livene sine i disse Covid19 tidene og det gir et ypperlig utgangspunkt for å ta grep og omdefinere det vi ønsker mer av i livet vårt.

Sammen med Eirik Jarl Trondsen, grunnlegger av Affirmativ Art inviterer Sjøholmen deg til å skape fremtidshåp.

Bli med å designe din fremtid!

Med bruk av blanke ark og farger blir du invitert til å visualisere din situasjonen akkurat nå, hvor du vil og hva du ønsker å oppnå. Gjennom å tegne ut det du har inne i deg finner du frem til drømmene som leker gjemsel inne i deg. Alle kan være med uansett alder og tegneferdigheter. I normale tider ville det vært daglige workshops i rommet, men denne gangen blir det litt annerledes.

Korna situasjonen gjør at vi også flytter muligheten for å være med ut i det digitale rommet. Tirsdag 23. mars kl 14 blir det ny sending fra Sjøholmen «live» på https://www.facebook.com/sjoholmenkulturhus En ca 45 minutter lang workshop med Eirik Jarl Trondsen med gjester.

Her får du en innføring i hvordan du ved hjelp av metodene i Affirmative Art tegner drømmene dine, visualiserer hva du virkelig vil ha i livet og lager handlingstrinn for å styrke dine drømmer.

Deltakelse krever ingen tegneferdigheter og passer for folk i alle aldre. Alt du må er å finne frem et stort hvit ark og noen fargeblyanter. Rekker du ikke sendingen kan du se på den senere!

Les og se mer om Affirmative Art prosjektet her (link).

 

For mer informasjon om Affirmative Art:

facebook.com/AffirmativeArt
http://affirmativeart.org


Pris

Gratis

Sted

Sjøholmen
Sandviksveien 130, 1465 Blommenholm
Eirik Jarl Trondsen

Arrangements ansvarlig

Eirik Jarl Trondsen
Mobil
98769232
E-post
ejconsult@gmail.com
Kategori
Tags: