Kampanje! Bestill bursdag før 1. november og få barn #10 gratis!

Bursdagsfest på Sjøholmen er populært og oppleves som personlig. Vi har flere kreative bursdagstemaer. Vi dekker kreative bord til spising og tema på vårt verksted eller i en av stuene. For de minste gjestene er alle temaene inkludert et besøk på vårt Sanseloftet og for de litt eldre barna tilrettelegger vi feiringen med mer tid til tema. Alle våre bursdager varer normalt i 2 timer.

Før og etter feiringen er det fine muligheter for utetid ved klatreparken nedenfor. Kaféen tilbyr passende mat og drikke og kan tilpasse diett/allergi.

Priser inkluderer bursdagstema, mat, Sanseloftet og selvlaget kunstverk med hjem! Bruk kontaktskjema nedenfor for din bestilling eller forespørsel.

Perlebursdag

Vi dekker et kreativt bursdagsbord. Etter mat blir det skattejakt og lek på Sanseloftet. Etter lek blir det perle-verksted med. Alle gjestene får med seg arbeidet sitt hjem.

For eldre barn og ungdom tilpasser vi festen!

Designerbursdag

Vi dekker et kreativt bursdagsbord. Etter mat blir det skattejakt og lek på Sanseloftet. Etter lek blir det veskedesign-verksted med tekstiltusj og tekstilmaling. Alle gjestene får med vesken sin hjem.

For eldre barn og ungdom tilpasser vi festen!

Kunstbursdag med leire

Vi dekker et kreativt bursdagsbord. Etter mat blir det skattejakt og lek på Sanseloftet. Etter lek er det kunst-verksted med leire. Alle gjestene får sitt kunsterk med seg hjem. Alternativt kan vi lage et tre med dekor for de mindre.

Kunstbursdag med maling

Vi dekker et kreativt bursdagsbord. Etter mat blir det skattejakt og lek på Sanseloftet. Etter lek på Sanseloftet vil en ekte kunstner veilede dere en time med lerret og maling. Alle gjestene får med maleriet sitt hjem.

Yoga og kunst bursdag

Vi dekker et kreativt bursdagsbord. Etter mat blir det en leken yoga økt der barna også tester en morsom meditasjon som resulterer i en skulptur med en hemmelighet i som de kan ta med hjem. Oppdag Sanseloftet, få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone og scene!

Teaterbursdag

Vi dekker et kreativt bursdagsbord. Etter mat blir det skattejakt og lek på Sanseloftet. Etter lek samles vi til en times lang teater-økt med loftet som scene og med teaterinstruktør. Alle foreldre inviteres til å se på det endelige skuespillet.

Gjelder alle bursdagspakker

  • Populære tidspunkter er ukedager kl 16-18 eller 17-19 og lørdag & søndag kl 11-13 eller 15-17.
  • Materiell til temaer og oppgaver er inkludert.
  • Vi dekker et festbord i en av våre stuer, kreativt verksted eller på Sanseloftet.
  • Minimum 2 voksne må følge gruppen på Sanseloftet.
  • Under bursdagener det hyggelig for voksne å sitte i kafeen (gjelder helg).
  • Det er populært å dele ut gaver på tårnværelse hvor vi har en trone, eller gjemme godteposer på loftet (medbringes).

Meny

  • Pølser eller pizza 
  • Drikke med sugerør 
  • Sjokoladekake 
  • Andre alternativer på forespørsel (tillegg i pris) 

Kort om Sanseloftet

Opplevelser for barn i 9 ulike rom med farger, lukt, lys og små verdener. Få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone…

Ofte stilte spørsmål om bursdag

Kake bestilles hos oss. Du kan velge mellom en hel kake eller kakestykker/dounuts. Er det allergier, så kan egne bakevarer medbringes.

Under beskrivelse av bursdagstema finner du opplysninger rundt voksne. Vi har en veldig hyggelig kafé i 1. etg.

Vi imøtekommer matallergier så langt som mulig. Vi trenger beskjed om avvik fra standard meny så tidlig som mulig ved bestilling. Legg inn melding på skjemaet for bestilling.

Vi har heis og huset er tilrettelagt for bevegelseshemmede og barnevogner. Det er begrenset med plass, så gi beskjed på forhånd hvis det er behov for tilrettelegging.

Vi anbefaler at presanger deles ut under matservering. 

Selvsagt! Sjøholmen er populært for «barn i alle aldre». Bare spør oss, så finner vi et passende tema!  Pris på forespørsel.

Selvsagt! Vi har arrangert bursdager i mange år. Ta en prat med oss. Pris på forespørsel.

Bestill bursdag