Bursdagsfest

Nedenfor finner du våre kreative bursdagstemaer. Vårt bursdagstilbud er populært og annerledes enn andre tilbud, så vær tidlig ute med forespørsel og bestilling. Alle våre bursdager varer normalt i 2 timer. Før og etter feiringen er det fine muligheter for utetid ved klatreparken nedenfor. Kaféen tilbyr passende mat og drikke og kan tilpasse diett/allergi. Pakkene passer fra 3-13 år.

Bruk kontaktskjema nedenfor for din bestilling eller forespørsel. ​

Gjelder alle bursdagspakker

 • Populære tidspunkter for å ha bursdagsfest hos oss er ukedager kl 16-18/17-19 og lørdag & søndag kl 11-13 og 15-17.
 • Vi har bursdagstemaer som passer fra 3 år og oppover.
 • Kapasitet for 10-20 barn i en bursdag (se tema nedenfor).
 • Alle bursdager varer normalt 2 timer.
 • Priser fra kr 370,- til 550,- per barn inkl. Sanseloftet, en kunstoppgave og meny.
 • Materiell til temaer og oppgaver er inkludert.
 • Vi dekker et festbord i en av våre stuer, kreativt verksted i 2 etg. eller på Sanseloftet. 
 • Minimum 2 voksne må følge gruppen på Sanseloftet.
 • Under bursdagen er det hyggelig for voksne å sitte i kafeen.
 • Det er populært å dele ut gaver på tårnværelse hvor vi har en trone. Eller gjemme godteposer på loftet (medbringes).

Meny

 • Pølser eller pizza 
 • Drikke med sugerør 
 • Sjokoladekake 
 • Andre alternativer på forespørsel (tillegg i pris) 

Kort om Sanseloftet

Opplevelser for barn i 9 ulike rom med farger, lukt, lys og små verdener. Få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone…

Kunstbursdag med leire

Vi dekker et kreativt bursdagsbord på verkstedet vårt med utsikt over sjøen. Etter mat blir det skattejakt og lek på Sanseloftet. Etter lek er det kunst-verksted.  Alle gjestene får med sitt kunstverk. Alternativt kan vi lage et tre med dekor for de mindre.

Designer bursdag

Vi dekker et lekkert bord i den gamle stuen nede med sjøutsikt eller på kursrommet i 2. etg. Etter mat blir det lek på Sanseloftet med skattekart. Vi dekker om til veskedesign-verksted med tekstiltusj og tekstilmaling. Alle gjestene får med vesken sin hjem. 

Kunstner for en dag

Vi dekker et lekkert bord i den gamle stuen nede med sjøutsikt eller på vårt verksted. Etter mat blir det lek på Sanseloftet med skattekart. Etter lek på Sanseloftet vil en ekte kunstner veilede dere en time med lerret og maling. Alle gjestene får med maleriet sitt sin hjem. 

Yoga og kunst bursdag

Vi starter med en leken yoga økt der barna også tester en morsom meditasjon som resulterer i en skulptur med en hemmelighet i som de kan ta med hjem og knuse som voksen. Oppdag Sanseloftet,  få med en Sansepose og lag to av rommene sammen med oss med mosaikk og papirblomster. Sett fra deg et lys til en du er glad i. Kle deg ut, hvil deg eller la fantasien løpe løpsk. Vi har trone og scene! 

Teater bursdag

Vi dekker et lekkert bord i den gamle stuen nede med sjøutsikt eller på vårt verksted. Etter mat blir det lek på Sanseloftet med skattekart. Etter lek samles vi til en times lang teater-økt med loftet som scene med teaterinstruktør. Alle foreldre inviteres til å se på det endelige skuespillet.

Ofte stilte spørsmål om bursdag

Kake bestilles hos oss. Du kan velge mellom en hel kake eller kakestykker/dounuts. Er det allergier, så kan egne bakevarer medbringes.

Under beskrivelse av bursdagstema finner du opplysninger rundt voksne. Vi har en veldig hyggelig kafé i 1. etg.

Vi imøtekommer matallergier så langt som mulig. Vi trenger beskjed om avvik fra standard meny så tidlig som mulig ved bestilling. Legg inn melding på skjemaet for bestilling.

Vi har heis og huset er tilrettelagt for bevegelseshemmede og barnevogner. Det er begrenset med plass, så gi beskjed på forhånd hvis det er behov for tilrettelegging.

Vi anbefaler at presanger deles ut under matservering. 

Selvsagt! Sjøholmen er populært for «barn i alle aldre». Bare spør oss, så finner vi et passende tema!  Pris på forespørsel.

Selvsagt! Vi har arrangert bursdager i mange år. Ta en prat med oss. Pris på forespørsel.

Bestill bursdag

Ønsket tema
Melding til oss....