Blogg

Skap din fremtid nå!

Det er viktig å snakke om og visualisere fremtidsdrømmer. Det handler om å tenke over livet, beskrive håp og fremtidsvisjoner. Affirmative Art er et verktøy for å ta grep og omdefinere det vi ønsker mer av i livet vårt og hjelpe oss å ta de gode valgene.

Sammen med Sjøholmen inviterer kunstner og grunnlegger av Affirmative art Eirik Jarl Trondsen deg til å skape ditt nye fremtidshåp.

For mer informasjon:
ejtconsult@gmail.com / 987 69 232

Bli med på workshop: 
Pris pr person workshop kr 250,- (2 timer)
Gruppe på 10 stk kr 2000,- (2 timer)
Gruppe på 20 stk kr 3500,- (2 timer)
Gruppe på 30 stk kr 5000,- (2 timer)

Workshopen inneholder tegning / en modell / ord / bevisstgjøring med veiledning av kursholder. Hvor er du? Hva ønsker du? Hvordan skal du oppnå dette? Hva er du takknemlig for? 

Workshop (Norsk tale). 

Følg disse workshop sendingene og gjør Affirmative Art metoden selv eller i sammen med andre.

Workshop (Engelsk tale). 

Hva er Affirmativ Art?

Affirmativ Art er en teknikk for å designe din fremtiden.

Enkelt oppsummert handler det om å bli bevist på hvor du er, gjøre refleksjoner, vise takknemlighet og visualisere hvor du vil.

Begrepet «Affirmative Art» (Bekreftende Kunst) ble laget i Kenya for mer enn ti år siden som en måte å oppnå ting i fremtiden ved å tegne eller male dem:

Bildet ditt vil vise din ønskede fremtid, og oppmuntre deg til å gjøre grep for å oppnå din fremtidsdrøm. Det er du som bestemmer, så enkelt er det!

Hvordan kan du bli med og designe din fremtid?

Med bruk av blanke ark og farger blir du invitert til å visualisere din situasjonen akkurat nå, hvor du vil og hva du ønsker å oppnå. Gjennom å tegne ut det du har inne i deg finner du frem til drømmene som leker gjemsel i deg. Alle kan være med uansett alder og tegneferdigheter. I normale tider ville det vært daglige workshops i rommet, men denne gangen blir det litt annerledes.

I en workshop får du en innføring i hvordan du ved hjelp av metodene i Affirmative Art tegner drømmene dine, visualiserer hva du virkelig vil ha i livet og lager handlingstrinn for å styrke dine drømmer.

Deltakelse krever ingen tegneferdigheter og passer for folk i alle aldre. Alt du må er å finne frem et stort hvit ark og noen fargeblyanter. Rekker du ikke sendingen kan du se på den i opptak senere!

Kontaktpersoner:

Prosjektleder:
Eirik Jarl Trondsen, kunstner og grunnlegger Affirmative Art
987 69 232 / ejconsult@gmail.com

Etter 14 år i Øst Afrika og USA er han tilbake i Norge for å dele mulighetene Affirmative Art gir. Selv brukte Eirik Jarl Affirmative Art til bla. å få foreldreretten til sin datter, til å komme inn på MIT Universitetet i USA, og kjøre på tvers av USA og Afrika for å gjennomføre Affirmative Art workshops og for finne sin drømmepartner og skape en familie.

Kilder:
https://www.affirmativeart.org/
https://www.facebook.com/AffirmativeArt
https://www.facebook.com/sjoholmenkulturhus